YOGAHOLD Efteråret 2019

I uge 37 starter vi nye 12 ugers kurser op. Se herunder om der er et hold som passer dig.


Mandag 17.00-18.30 – Hatha flow – For øvede eller dig som vil udfordres lidt ekstra

Dette hold er for dig som har praktiseret Yoga i nogle år og har lyst til, i en del af timen, at lege med lidt mere avancerede øvelser som håndstand og hovedstand. Undervisningen er en god blanding af åndedræt, flow, balance, styrke og afspændningsøvelser

Mandag 19.30-21.00 – Yin yoga – dybe stræk i meditativ stilhed

Yin yoga er en meditativ form for yoga hvor vi ligger eller sidder i stillingen i tre til fem min. Vi arbejder os langsomt og med fuldt nærvær ind i det perfekte stræk hvor du får mulighed for at give slip på spændinger i både krop og sind. vi arbejder meget med åndedrættet og derigennem at opøve et bevidst nærvær.


Onsdag 17.00-18.30 – Hatha flow for begyndere og let øvede

På dette hold får du mulighed for at lære yoga fra bunden. Vi arbejder med solhilsner, åndedræt, balance og smidighed. Der vil være plads til at spørge og øve / nørde med forskellige stillinger. Holdet er for alle da øvelserne præsenteres i flere niveauer.

Onsdag 19.30-21.00 – Yoga for mænd

Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.


Torsdag 8.30-10.00 – Morgen Yoga

En skøn blanding af Hatha flow og Yin øvelser. Vi arbejder kroppen igennem med styrke, balance og smidighedsøvelser alt sammen med focus på åndedræt og fordybelse i krop og sind. Den bedste start på din dag.

Torsdag 17.00-18.30 – Hatha flow Alle pladser optaget

Yoga for alle. Vi arbejder kroppen igennem med med flow og styrkende øvelser. Med varmen i kroppen vil vi lave øvelser som stimulerer din balance og øger din smidighed. Igennem hele undervisningen fokuseres på åndedrættet og det bevidste nærvær. Timerne sluttes altid med en afspænding eller mindfulness øvelse.


Holdende oprettes ved mere end 8 deltagere

Pris for 12 ugers forløb 875 kr. Betales via mobilepay eller bankoverførsel.

Skriv dig på deltagerlisten hos yogatræet eller send en sms til 26515050 om hvilket hold du ønsker at deltage på, så skriver jeg dig på. Vent venligst med at betale til du har fået en bekræftelse på at der er en ledig plads.