YOGATRÆET – EN PAUSE FRA HVERDAGENS LARM – EN MULIGHED FOR AT FINDE HJEM TIL DIG SELV

Vi opfordrer vore yogier til altid at komme i god tid inden en yogatime. Det giver mulighed for at “lande” på yogamåtten og du undgår at forstyrre dine medyogier. Yderdøren vil blive aflåst når timen starter, på den måde undgår vi forstyrrelser og du kan med ro i sindet lade dine ting ligge i entre eller i køkkenet.

RETNINGSLINJER FOR FASTE HOLD OG DROP IN


Elev på et fast hold

Da der er fyldt op på mange af mine hold kan jeg desværre ikke love, at der er plads på et af de andre hold hvis du misser dit eget hold. Du er meget velkommen til at prøve. som regel er der plads og vi rykker også gerne sammen for hinanden (Hvis du kommer som gæst på et andet hold, vent da gerne med at tage en plads til de faste på holdet har fundet sig til rette). Tilbudet om bytte gælde i en uge efter den yogatime du missede. Hvis du er forhindret i at deltage, er du også meget velkommen til at forære din plads til en ven, blot gæsten lige fortæller det ved ankomst. Det er ikke nødvendigt at skrive til mig i forhold til bytte af hold da jeg ikke kan sige på forhånd om der er plads. Tag bare chancen, det er endnu ikke sket at en yogi er gået forgæves.

Jeg har oprettet en lukket gruppe på facebook – Yogatræet – Yogi fællesskab – hvor I indbyrdes kan bytte hold og aftale samkørsel mm.


Drop in

Tilmelding til drop in i weekenderne sker via Facebook. Gå til Yogatræet – find begivenhed og tryk -deltager- hvis du alligevel bliver forhindret – husk så hurtigt som muligt at afmelde så der bliver plads til en anden.

Det koster 85 kr. at droppe ind.


Refusion

Det er ikke muligt at få deltagerbetalingen retur hvis du fortryder din tilmelding eller af anden årsag ikke kan deltage. Du er derimod velkommen til at forære din plads væk til en anden. Giv blot besked herom.


Hvis jeg må aflyse

Hvis jeg bliver syg, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for, at finde en vikar. Hvis dette ikke lykkes kan du deltage i drop in klasser i weekenderne ellers sørger jeg for at lave et par drop in timer sidst på sæsonen så du kan få indhentet det mistede.