Vi opfordrer vore yogier til altid at komme i god tid inden en yogatime. Det giver mulighed for at “lande” på yogamåtten og du undgår at forstyrre dine medyogier.

RETNINGSLINJER FOR FASTE HOLD OG DROP IN


Elev på et fast hold

Hvis du er forhindret i at deltage på dit eget hold, er du meget velkommen til at deltage på et af de andre hold i samme uge.

Der er for det meste plads til en ekstra. Vær opmærksom på at der kan være ændringer/ aflysning på holdet som du ikke har fået besked om.
Send gerne en sms og hør om der er en plads til dig – 26515050

Hvis du er væk i flere uger er du meget velkommen til at forære dine timer til en ven.


Drop in hverdage

Selvom du ikke går på et fast hold har du alligevel mulighed for at deltage på de ugentlige hold.

Der er for det meste plads til en ekstra. Vær opmærksom på at der kan være ændringer/ aflysning på holdet som du ikke har fået besked om. Der er også her risiko for at alle pladser er optaget.
Send gerne en sms og hør om der er en plads til dig – 26515050

Det koster 75 kr. at droppe ind.


Drop in weekend

Tilmelding til drop in i weekenderne sker via Facebook. Gå til Yogatræet – find begivenhed og tryk -deltager- hvis du alligevel bliver forhindret – husk så hurtigt som muligt at afmelde så der bliver plads til en anden.

Det koster 75 kr. at droppe ind.


Refusion

Det er ikke muligt at få deltagerbetalingen retur hvis du fortryder din tilmelding eller af anden årsag ikke kan deltage. Du er derimod velkommen til at forære din plads væk til en anden.


Ved sygdom

Hvis jeg bliver syg, vil jeg gøre hvad jeg kan for at finde en vikar. Hvis dette ikke lykkes kan du deltage gratis på et andet fast hold eller i en drop in klasse.