YOGATRÆET – EN PAUSE FRA HVERDAGENS LARM – EN MULIGHED FOR AT FINDE HJEM TIL DIG SELV

Vi opfordrer vore yogier til altid at komme i god tid inden en yogatime. Det giver mulighed for at “lande” på yogamåtten og du undgår at forstyrre dine medyogier. Yderdøren vil blive aflåst når timen starter, på den måde undgår vi forstyrrelser og du kan med ro i sindet lade dine ting ligge i entre eller i køkkenet.

RETNINGSLINJER FOR FASTE HOLD OG DROP IN


Elev på et fast hold

Da der er fyldt op på mange af vores hold er det desværre ikke altid muligt at droppe ind på et andet hold hvis du er forhindret i at deltage på dit eget hold. Det ser dog ud til at der er ekstra pladser på morgenholdet torsdag – Hatha flow for øvede mandag og grundkurset om onsdagen – Hvis et af disse hold passer dig er du velkommen til at se om der skulle være plads. Dette tilbud gælder i samme uge som den yogatime du missede. Hvis du er forhindret i at deltage, er du også meget velkommen til at forære din plads til en ven, blot gæsten lige fortæller det ved ankomst.

Jeg har oprettet en lukket gruppe på facebook – Yogatræet – Yogi fællesskab – hvor I indbyrdes kan bytte hold og aftale samkørsel mm.


Drop in hverdage

Der er på et par af holdene plads til en ekstra. Vær opmærksom på at der kan være ændringer/ aflysning på holdet som du ikke har fået besked om. Der er også her risiko for at alle pladser er optaget.

Det koster 75 kr. at droppe ind.


Drop in weekend

Tilmelding til drop in i weekenderne sker via Facebook. Gå til Yogatræet – find begivenhed og tryk -deltager- hvis du alligevel bliver forhindret – husk så hurtigt som muligt at afmelde så der bliver plads til en anden.

Da facebook er blevet lavet lidt om – ville det være en hjælp hvis du også anmoder om mit venskab – Bettina Holmboe Westergaard. hvis vi ikke er venner kan jeg nu ikke kommunikere med dig hvis en drop in aflyses eller andet.

Det koster 75 kr. at droppe ind.


Refusion

Det er ikke muligt at få deltagerbetalingen retur hvis du fortryder din tilmelding eller af anden årsag ikke kan deltage. Du er derimod velkommen til at forære din plads væk til en anden. Giv blot besked herom.


Ved sygdom

Hvis jeg bliver syg, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for, at finde en vikar. Hvis dette ikke lykkes kan du deltage i drop in klasser i weekenderne ellers sørger jeg for at lave et par drop in timer sidst på sæsonen så du kan få indhentet det mistede.